Renovering af badeværelse og istandsættelsesarbejde

​Hos Torben Fischer Skagen ApS har vi i mange år arbejdet med både istandsættelse og renovering af badeværelse samt opsætning af helt nyt badeværelse for kunder i Frederikshavn, Ålbæk og omegn.

Vi kan således tilbyde en stor ekspertise, hvis dit badeværelse trænger til en større omvæltning, hvor der skal være fokus på stil, funktion, kvalitet og garanti. 

Det kan også være, at du ønsker et ekstra badeværelse i huset, og det kan vi også være behjælpelige med.

Når det så er sagt, så klarer vi også de mange små opgaver, der er i forbindelse med den løbende vedligeholdelse af badeværelset.

Vi kan blandt andet hjælpe dig, hvis cisternen på toilettet løber, hvis faldstammen har gennemtæringer af rust, eller hvis armaturerne er nedslidte.

Vi har mere end 70 års erfaring i branchen og kan derfor løse enhver opgave hurtigt, effektivt og til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os og få en pris på renovering af badeværelse

Kunne du tænke dig et uforpligtende prisoverslag på din kommende renovering af badeværelse, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på telefon 20 41 20 74 eller ved at skrive til e-mail torbenfischer@mail.dk.​